LIQUI MOLY

Ett varumärke som rör sig och fyller med entusiasm

Entusiasm - drivkraften bakom alla våra tankar och handlingar. Med vårt engagemang och passion, våra idéer och förmågor har våra över 800 anställda gjort LIQUI MOLY till vad det är idag, en globalt känd tillverkare av smörjmedel av högsta kvalitet, motoroljor, tillsatser, fordonsvårdsprodukter, kemiska reparationsverktyg, serviceprodukter, lim och tätningsmedel. Ett globalt varumärke av toppkvalitet som fyller kunder med entusiasm.

Ett globalt varumärke, tillverkat i Tyskland. Njut av fördelarna med ett komplett produktsortiment som erbjuder allt du behöver, med mer än 4000 artiklar erbjuder vi den perfekta produkten för alla fordon i världen. Oavsett om det gäller bilar, cyklar, nyttofordon, byggmaterial, båtar eller trädgårdsapparater. För privat bruk hemma, i professionella verkstadsapplikationer eller för effektiv industriell användning: Våra problemlösare förlänger motorns och livslängd och säkerställer utmärkt prestanda och korrekt funktion under många år framöver. Dessa är de viktigaste faktorerna för att öka din körglädje och minska dina kostnader på lång sikt.De finaste råvarorna, pågående kvalitetsinspektioner och överensstämmelse med de allra högsta specifikationerna garanterar vi oslagbar kvalitet och unika fördelar för dig som kund. Med LIQUI MOLY köper du mer än bara en produkt, du får maximal nytta, tillsammans med personlig rådgivning, en omfattande service och ett oöverträffat fokus på dig som kund. Detta är vårt uppdrag, med en hälsosam dos av sunt förnuft sätter ett överflöd av engagemang och våra synpunkter på ett tydligt mål, att fylla dig med entusiasm.

LIQUI MOLY

LIKNANDE PRODUKTER

Motorbike 4T Shooter (Bränsletillsats) 80ml

Motorbike 4T Shooter (Bränsletillsats) 80ml

59,00 kr visa info
Motorbike 4T-Additiv. 125 ml

Motorbike 4T-Additiv. 125 ml

99,00 kr visa info
Motorbike Bensinstabilisator. 250ml

Motorbike Bensinstabilisator. 250ml

129,00 kr visa info
Motorbike Motor Rengöring. 250 ml

Motorbike Motor Rengöring. 250 ml

169,00 kr visa info

Motorbike 2T Bike-Additiv. 250 ml.

Ökar motorens prestanda. Avlägsnar beläggningar i bränslesystemet och på in- och utloppsportar samt förhindrar nybildning av korrision. Skyddar hela bränslesystemet från korrosion. och ger er en lättstartad moped. Testad och godkänd för motorer med katalysator. Rena motorer behöver mindre bränsle och minskar utsläppen. En fyllning med dispensern (25 ml) är tillräcklig för 5 liter bränsle. Liqui Moly

  • Ökar motorens prestanda
  • Avlägsnar beläggningar i bränslesystemet
  • Förhindrar ny korrision
  • Testad och godkänd för motorer med katalysator.
  • En fyllning med dispensern (25 ml) är tillräcklig för 5 liter bränsle.

Pris 139,00 kr

Artikelinfo

Artikelnr: 17-2000-69

Hitta din närmaste butik!

Ange ditt postnummer nedan för att hitta din närmaste butik som säljer denna artikel.

Originalnr: 1582;liqui moly,

Jofrab TWS AB och Jofrab Skog och Trädgård AB säljer via utvalda återförsäljare, som du kan söka fram här

Tratt, 4-pack

Pris 59,00 kr visa info