LIQUI MOLY

Ett varumärke som rör sig och fyller med entusiasm

Entusiasm - drivkraften bakom alla våra tankar och handlingar. Med vårt engagemang och passion, våra idéer och förmågor har våra över 800 anställda gjort LIQUI MOLY till vad det är idag, en globalt känd tillverkare av smörjmedel av högsta kvalitet, motoroljor, tillsatser, fordonsvårdsprodukter, kemiska reparationsverktyg, serviceprodukter, lim och tätningsmedel. Ett globalt varumärke av toppkvalitet som fyller kunder med entusiasm.

Ett globalt varumärke, tillverkat i Tyskland. Njut av fördelarna med ett komplett produktsortiment som erbjuder allt du behöver, med mer än 4000 artiklar erbjuder vi den perfekta produkten för alla fordon i världen. Oavsett om det gäller bilar, cyklar, nyttofordon, byggmaterial, båtar eller trädgårdsapparater. För privat bruk hemma, i professionella verkstadsapplikationer eller för effektiv industriell användning: Våra problemlösare förlänger motorns och livslängd och säkerställer utmärkt prestanda och korrekt funktion under många år framöver. Dessa är de viktigaste faktorerna för att öka din körglädje och minska dina kostnader på lång sikt.De finaste råvarorna, pågående kvalitetsinspektioner och överensstämmelse med de allra högsta specifikationerna garanterar vi oslagbar kvalitet och unika fördelar för dig som kund. Med LIQUI MOLY köper du mer än bara en produkt, du får maximal nytta, tillsammans med personlig rådgivning, en omfattande service och ett oöverträffat fokus på dig som kund. Detta är vårt uppdrag, med en hälsosam dos av sunt förnuft sätter ett överflöd av engagemang och våra synpunkter på ett tydligt mål, att fylla dig med entusiasm.

LIQUI MOLY

LIKNANDE PRODUKTER

Motorolja 10w40 Delsyntet Fat 205 Liter

Motorolja 10w40 Delsyntet Fat 205 Liter

Pris saknas visa info
Motorbike Engine Flush Shoote. 80 ml.

Motorbike Engine Flush Shoote. 80 ml.

89,00 kr visa info

Motorolja 10w40. 4 liter

Delsyntetisk lättflytande motorolja från Liqui Moly med extra slitageskydd tack vare det fasta smörjämnet MoS2. MoS2 bildar ett mycket belastbart smörjskikt på alla friktions- och glidytor av metall. Ger mycket snabb genomgående smörjning vid start och minimal friktion i trafik för en extremt lång livslängd för motorn. Garanterar omfattande säkerhetsreserver vid start och i varmkörningsfasen, vid extrem belastning och stop-and-go-trafik osv. Ökar driftssäkerheten med utmärkta nödkörningsegenskaper. Reducerar olje- och bränsleförbrukningen.

Pris 719,00 kr

Artikelinfo

Artikelnr: 17-2000-108

Hitta din närmaste butik!

Ange ditt postnummer nedan för att hitta din närmaste butik som säljer denna artikel.

Originalnr: 6948; liqui moly,

Vald variant 4 Liter

Jofrab TWS AB och Jofrab Skog och Trädgård AB säljer via utvalda återförsäljare, som du kan söka fram här