Robomäher-Zubehör

Denna begränsningslinje, även kallad perimeterlinje, används för robotgräsklippare som en gräns för rabatter etc. i trädgården. Placera dessa begränsningskablar på kanterna av gräsmattan som ska klippas för att begränsa området för gräsklipparen. Våra kablar är lämpliga för installation ovan och under jord. Tack vare kablarnas gröna färg kommer de att växa ihop med gräset efter några dagar när de läggs på ytan och kommer inte att förstöra utseendet på din välskötta gräsmatta.
Markpinnarna behövs för att fästa begränsningskablarna i marken. ratioparts® markpinnar är kompatibla med alla vanliga begränsningskablar och finns tillgängliga för olika kabeldiametrar. Det speciella med dessa krokar är deras höga stabilitet och slagtålighet. De kan enkelt sättas ned i marken även under de svåraste förhållanden.
Dessa kontaktdon används för att säkert ansluta kablar till varandra. Använd dessa linjekontakter för att elektriskt ansluta en kabel mitt i spännvidden utan att klippa eller avisolera kabeln. Kontaktdon med isolationsförskjutande kontakter för användning inom installation, styrning, mätning och regleringsteknik när en pluggbar elektrisk anslutning krävs.
Reparations- och förlängningssats för robotgräsklipparens begränsningskabel. Används för att förlänga (t.ex. rabatter, träd) eller reparera din skadade begränsningskabel.
Våra klippgarage ger optimalt skydd för din klipprobot. Lätt att montera och installera. Detta skapar grunden för många års problemfri drift av din robotgräsklippare.
ratioparts erbjuder dig ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar för robotgräsklippare. Du hittar bland annat begränsningslinjer, linjekopplingar, skumgummilister, blad och knivar samt robotgräsklippargarage. 

Robot-Ersatzteile

ratioparts erbjuder dig ett brett sortiment av knivar till robotgräsklippare. För att bestämma den exakta reservdelen, använd de ursprungliga reservdelsritningarna för motsvarande enhet! Var noga med att följa monterings- och säkerhetsanvisningarna från tillverkaren av enheten!

ratioparts erbjuder dig ett brett sortiment av knivar för gräsklippare. För att bestämma den exakta reservdelen, använd de ursprungliga reservdelsritningarna för motsvarande enhet! Var noga med att följa monterings- och säkerhetsanvisningarna från apparatens tillverkare!
Skumgummilister används för tätning av hus till robotgräsklippare. Hjulborstarna håller drivhjulen rena för att säkerställa perfekt dragkraft! För att fastställa exakt reservdel, använd originalreservdelsritningarna för motsvarande enhet! Beakta alltid apparattillverkarens monterings- och säkerhetsanvisningar!

FRÅGOR & SVAR


Varför behöver jag en kabel till min gräsklipparrobot?

Kablarna läggs på eller i marken och hjälper till att hålla din robotgräsklippare under kontroll. Det innebär att du kan definiera klippområdet med hjälp av avgränsningskabeln, så att din robotgräsklippare bara kör där du vill att den ska köra. Genom att använda olika anslutningar kan du skydda dina rabatter, träd etc. från att din hårt arbetande medhjälpare överskrider markeringen.


Spelar tillverkaren av min robotgräsklippare någon roll när jag väljer begränsningskabel?

På sätt och vis! Beroende på modell och det område som ska klippas kan kabelns diameter spela en roll för att säkerställa att signalen når dit du vill att den ska nå.


Kan jag använda ratioparts begränsningskablar för min robotgräsklippare?

Ja, det kan du! Vi förser dig med alla vanliga diametrar och längder, så att vi alltid har rätt produkt för dig.


Vad bör jag tänka på när jag gör ett inköp?

Förutom klippytan spelar även andra faktorer in. Om du planerar att förlägga begränsningskabeln i marken rekommenderar vi vår SAFETY-kabel eftersom den är mer motståndskraftig mot potentiella skador. 

Oavsett hur du planerar att installera kablarna gör vår gröna färg kabeln praktiskt taget osynlig efter några dagar.

För att du ska vara nöjd med din robotgräsmatta på lång sikt rekommenderar vi att du använder våra specialdesignade och anpassade kontakter för detta ändamål.


#
# 101-020
# 170-819
Ladda...